Nova ràtzia de repressió contra la ciutadania amb noves citacions de la Guàrdia Civil a veïns i veïnes de Salt i comarques gironines

Avui divendres diversos veïns i veïnes de Salt i comarques gironines han tingut la visita, sempre desagradable, de la Guàrdia Civil per entregar en mà citacions policials pels actes de la Jonquera en les protestes post sentència del mes de novembre passat.

En uns dies on s’amunteguen les decisions judicials en contra del moviment independentista català, la repressió agafa tots els colors i formes possibles. Després d’inhabilitar el president de la Generalitat Quim Torra i el diputat al Parlament Europeu Oriol Junqueras, de mantenir més de 100 dies a presó algunes de les detingudes el 23 de setembre amb falses acusacions de terrorisme i tantes altres coses més, avui la Guàrdia Civil s’ha personat en diversos domicilis saltencs per citar a declarar companyes que es mobilitzen en defensa dels drets de tots els catalans i catalanes.

Aquesta és la segona vegada que es citen a declarar activistes pels actes de protesta organitzats pel Tsunami Democràtic els dies 11, 12 i 13 de novembre. I les dates de les noves declaracions seran els propers dies 14 i 15 de gener a la caserna de la Guàrdia Civil de Girona al carrer Emili Grahit.

Des d’Independents per Salt – CUP denunciem novament l’enorme judicialització que està duent a terme l’estat espanyol en el cas català i condemnem les operacions policials destinades a generar un estat d’excepció i aconseguir desmobilitzar la població.

Per tot això donem tot el suport a les persones afectades i cridem a tota la població a mobilitzar-se encara més per fer front a aquesta situació i fer evident que la manera que té i ha tingut sempre l’estat espanyol de “dialogar” és a través de la repressió ja sigui des dels estaments polítics, policials o judicials.

No esteu sols!

Independents per Salt – CUP
10 de gener de 2020

Posted in .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *