A l’extrema dreta ni espai ni veu

Ahir vàrem abandonar el debat organitzat des del diari Punt Avui. Cris Sibina era la representat al debat i va al·legar que no compartim espais que normalitzin i legitimin l’extrema dreta. També va recordar a la resta de formacions que fa només uns dies, el dia 2 de maig de 2023, es va signar un pacte, que sotasignaven tots els partits presents a l’acte, que era un “Compromís antifeixista per a una bona convivència al municipi”.

Cris Sibina va aprofitar els 30 segons inicials que tenim com a grup polític per presentar la formació, per explicar les raons per les quals no participàvem en el debat. Va recordar que les autoritats han habilitat formacions polítiques amb posicions totalment antidemocràtiques, racistes, que estigmatitzen part de la població relacionant-la directament amb la delinqüència. Partits que utilitzen un relat d’odi contra una part de la comunitat. També que va ser aquesta formació qui va portar a judici els polítics catalans que van fer possible la celebració de l’1-Oct.

Amb la frase “el feixisme cal combatre’l en bloc, sense donar-li ni espai, ni veu” Cris Sibina va abandonar la sala deixant una estelada a la cadira, i sobre la taula, la mítica fotografia “Aixafem el feixisme” una imatge d’una espardenya trepitjant una creu gammada que va crear Pere Català i Pic el 1936.

Foto El Punt Diari

Foto El Punt Diari

Posted in .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *