Un poble digne i dempeus!

Ni en contra ni de perfil, la gent de la cup estem dempeus!

Diumenge a Girona vam poder prendre el pols a la gent, després dels darrers mesos, en què ho hem donat tot, hem patit la més brutal agressió per part de l’estat repressiu, hem vist entrar els Jordi’s a la presó i als nostres polítics escollits en democràcia. Hem vist el verdader rostre del més pur feixisme a cara descoberta i sense vergonya de mostrar la seva violència desfermada. Ens estan enviant un missatge molt clar, no pararan fins que ens prenguin l’anhel de ser lliures. Ens volen prohibir ser res que no sigui els que ells volen, ni independentistes, ni republicans, ni lliures, però es trobaran un poble que l’1O es va empoderar i va decidir que mai, mai més es doblegaria!

No demanarem permís per seguir construint una república que ja és present als nostres cors, no demanarem permís per alliberar-nos d’aquesta gent grollera, que només sap destruir, insultar, agredir i esclafar. No demanarem permís perquè ja no el necessitem. Ja som lliures perquè la raó, l’ètica, la dignitat i el coratge s’han instaurat en el nostre col·lectiu amb la fermesa de qui sap que l’únic camí és endavant.

El palau de Fires de Girona es va omplir per dir ben alt i fort que no podran, que cada dia sumem més, que el groc és el color de la llibertat, que volem un país nou, lliure, que avanci cap al progrés social just, transversal, feminista, ecologista, republicà i popular.

El proper 21D tots #dempeus!

Visca la terra lliure!

Posted in and tagged .