Agressions i insults a un membre d’IPS-CUP mentre encartellava

Les agressions varen ser fetes per un grup d’individus d’estètica neonazi

Ahir, divendres 8 de desembre de 2017, un membre de l’assemblea d’Independents per Salt – CUP va ser agredit per un grup d’individus d’estètica neonazi al crit de “hijo de puta i viva España” mentre penjava material electoral de la CUP als carrers de la nostra vila.

Aquest no és un fet aïllat. Ja són masses els episodis d’agressions de grups d’ultradreta contra les expressions dels moviments populars, contra el moviment d’alliberament català.

La sensació d’impunitat amb la que s’han viscut tants atacs en diverses localitats ens fa pensar que formen part del sistema de repressió de l’estat per intentar atemorir el nostre poble i les reivindicacions de la seva gent.

Però a cada nou atac, a cada nova actuació repressiva, a cada nova vulneració dels nostres drets fonamentals tenim més clar que darrera no hi ha res, només un estat demofòbic, corrupte i intolerant que no té cap mena d’escrúpols per defensar els privilegis de les seves elits postfranquistes i eliminar qualsevol mena de dissidència, nacional o social. És per aquest motiu que només ens queda avançar i construir una república catalana de drets i llibertats per a tothom.

Si buscaven atemorir-nos només han aconseguit més fermesa i compromís. Si ens buscaven doblegats, només ens trobaran DEMPEUS.

Salt, 9 de desembre de 2017

Posted in and tagged .