Els CDR som tots!

Som els que l’1 d’octubre vam anar a dormir als centres electorals preveient que vindrien a endur-se els nostres vots, i els que veient com a més dels vots ens van intentar usurpar la legitimitat i la dignitat de qui només demanava votar i fer.-se escolta

Els CDR són el resultat d’un exercici d’empoderament popular, són els barris, els carrers, els veïns, la família, els companys de feina, un espai intangible, obert, transversal i pacífic que reivindica que l’1O va passar alguna cosa molt important en el nostre país, i que no ens ho deixarem prendre. Ni ho oblidarem, ni perdonarem. Però no és la venjança ni la violència el que ens mou, és una resistència pacífica molt conscient de que ens ho volen prendre tot, conscient del poder de la gent quan s’uneix i es mobilitza en pau però amb la força de la raó.

En un exercici de màxima perversió i distorsió de la realitat els violents ens acusen de violents, generant un relat fals orquestrat per acabar amb els anhels de centenars de milers de persones. En la seva ceguesa absurda no s’adonen que és impossible, per què els Cdr som tots i cadasqun de nosaltres! Ara més que mai, ens cal solidaritat, unió, resistència pacífica i perseverar davant la força de la mentida i l’odi.

Posted in and tagged , , .