Els carrers continuaran essent sempre nostres

Ara ho són més que mai, de forma pacífica però conscients que vivim un moment de repressió gravíssim contra les nostres institucions, polítics i ciutadans

Ahir vam tornar a presenciar com les forces de seguretat de l’estat trepitjaven sense cap mirament els nostres drets, posant en perill la integritat física de molta gent que es trobava al carrer, i segons sembla, provocant a través d’agents infiltrats, aldarulls per convertir en violenta una manifestació pacífica.

A Girona prop de 10.000 persones es manifestaven per dir prou!, i junts van recórrer els quasi 4 km fins a arribar a la sortida oest de la A7, tallant el trànsit fins a altes hores de la nit. La marxa va ser transversal i multitudinària, una resposta massiva que prova que els carrers són més vius que mai i que la resistència organitzada des de el poble és essencial en aquests moments d’ofeg polític i institucional.

Des d’IPS-Cup Salt estarem sempre al costat de la gent i en defensa de les llibertats, la democràcia i la república com únic camí possible per deixar enrere un règim obscur, repressiu, monàrquic i colonialista.

Ara més que mai unitat i fermesa, recuperarem els carrers, les nostres institucions i el nostre dret a decidir lliurement.

Posted in and tagged , , .