Cap dona en l’oblit

Ahir el vespre vam ser presents, altre cop, davant la presó #PuigdeLesBasses, en un acte de suport a totes les polítiques catalanes empresonades i exiliades del nostre govern. Amb el lema #MaiSoles vam poder cridar, juntament amb centenars de persones, que US VOLEM A CASA!

Durant l’acte, s’hi van fer parlaments a càrrec de Gabriela Serra (activista), Cristina Sànchez (UdG), Pilar Heras (activista), Elisenda Romeu (ANC), i la presència del pare de la Marta Rovira, van actuar castellers i varies actuacions.

Us deixem algunes fotografies i frases dels parlaments:

“Tots els valents de la cara tapada que només volen espantar-nos. No és una broma tot el que ens han fet sinó que és una clara voluntat de violència planificada perquè no ens perdonen la victòria a les urnes de l’1 d’octubre, ni les vagues del 3 d’octubre i el 8 de novembre. El govern espanyol no persona la nostra perseverança i ni que vulguem construir la República. Ens volen destruïdes, a nosaltres i al nostre somni, però aquí estem: ALÇADES!” va dir en el seu discurs l’activista Gabriela Serra.

Elisenda Romeu, de l’ANC, va fer una reflexió entre el passat i l’actualitat: “La Dolors Bassa fa 5 mesos que és a la presó, i avui les institucions catalanes són les seves carcelleres. Què pensa fer el govern de Catalunya? El parlament ha de treballar perquè les empresonades i les exiliades tornin a casa!… Reclamem la llibertat de totes i tots! Dels presos represaliats i exiliats!”

El pare de la Marta Rovira va intervenir en el final dels parlaments: “Inhumanitat i premeditació davant totes les accions que ha dut a terme l’estat espanyol”.

Els parlaments van acabar amb forts crits de LLIBERTAT PRESES POLÍTIQUES!

Posted in and tagged , , , .