Acte final de campanya

Pintura, ball, poesia i tastets de diferents arrossos de Salt

Divendres 24 de maig a les 8 del vespre al passeig ciutat de Girona

SOM i SEGUIM!

Presentació del programa electoral

En aquest acte central de campanya farem la presentació del programa electoral per les eleccions municipals 2019

Dissabte 18 de maig a les 7 de la tarda a l’Auditori de l’Ateneu Popular de kla Coma Cros

SOM i SEGUIM!

Som Participació

Divendres 3 de maig a les 7 de la tarda
al local social del Guimerà (núm. 76), Salt

Dijous 9 de maig a les 7 de la tarda
al local El Satèlit JOve (dr. Ferran 21), Salt

Democràcia, ciutadania, cultura popular i cohesió social

Democràcia, ciutadania, cultura popular, i cohesió social

Compartim inquietuds. Trobades per forjar futur

Hi ha sectors de població i temàtiques que són prou sensibles i propers a la vulnerabilitat.
Volem parlar-ne amb especial interès, tant per la seva vulnerabilitat i per la preocupació que ens remet, com per la rellevància que tenen i tindran en el futur de la nostra vila.

Proposem 5 trobades temàtiques, cada una amb la seva especificitat, on per una costat gaudirem de la presència de persones rellevants de cada cas perquè ens aportin un xic de llum a la temàtica, i per l’altra costat donarem veu a la població per que hi participi per que hi pugui dir la seva. 

Acte polític. Ruptura i república.

Acte polític
Dimecres 17 d’abril , 20:00h
Passeig ciutat de Girona, Salt

Maria Besora, Cap de llista de Girona

Albert Sunyer, Numero tres de la llista per Girona

Susana Martínez Varona, de Som Alternativa

Presenta Ramon Muñoz 

Les 7 primeres persones de la llista electoral d'IPS-CUP per les eleccions municipals del 2019

Presentem l’encapçalament de la candidatura 2019-2023. SOM i SEGUIM

A la biblioteca Iu Bohigas i davant d’un auditori ple, la nostra candidatura presenta les persones que encapçalaran la llista en les properes eleccions municipals, i fa un esbós de quins seran els pilars de la nostra proposta

El nostre moviment neix a les acaballes del franquisme i durant l’etapa de transició i sota el nom de Candidatura d’Unitat Popular (CUP) pren forma a Salt per les eleccions municipals el 1987 i des de llavors, i amb diferents formes, ha arribat fins avui en dia sota la formació d’IPS-CUP.

Durant la presentació Ramon Muñoz ha recordat que va ser el primer regidor de la candidatura i va dir: “Creiem que continuant presents a l’Ajuntament de Salt tenim més possibilitats de seguir impulsant canvis importants, tenint en compte les limitacions de competències i recursos que tenen les administracions locals”.

El canvi de dues de les persones que van encapçalar les eleccions del 2015 va estretament lligat al fet de tenir signat un codi ètic que aposta pel relleu de les persones que figuren al capdavant de l’agrupació. Eva Rigau ha comentat que aquest relleu ha de servir, per una part, per limitar el temps en què les representants exerceixen algun càrrec, i per altra per agafar aire i oxigen com a grup”.

Ferran Burch per la seva part ha fet una breu presentació de que Som la formació que lluita per un model universal que millori la qualitat de vida de totes les persones des de l’àmbit local.

Les tres persones que encapçalen la llista són tres dones Cris Sibina, Marta Guillaumes actual regidora d’entorn natural i Anna Burrassó. Sibina ha dit que “tres dones encapçalem la llista perquè creiem que les dones tenim molt a aportar en aquesta societat encara molt patriarcal”.

En la presentació Cris Sibina també ha fet molt èmfasi en el fet d’aconseguir que el jovent se senti identificat i representat pel seu poble, i sobretot en un en el que 1 de cada 3 no pot votar.

El projecte continua, han dit les tres candidates, i de mica en mica anirem presentant el nostre programa. Avui ha estat un moment de presentació de les cares visibles del mateix.

Marta Guillaumes ha dit que l’objectiu més important és posar la vida de les persones al centre i que no sigui el capitalisme el que defineixi el nostre futur. “Cal pensar globalment però actuant localment prenent decisions sostenibles que no hipotequin el futur de la societat”.

Anna Burrasó ha comentat que totes som persones que venim de l’associacionisme i dels moviments ciutadans i que el gran potencial que tenim són els joves que han de poder gaudir de moltes oportunitats.