Lliurament dels premis 3 de març 2018

La tradició dels fogons de can Vilanova i l’empenta de l’associacionisme diola a la nostra vila són els receptors del premi

Ahir va tenir lloc la 30a edició dels premis Tres de Març al Teatre de Salt. Vam viure una nit molt especial pel teixit associatiu i cooperatiu de la nostra vila. Els premiats d’enguany van ser Jordi Vilanova i M. Lluïsa Torrent, del Restaurant Vilanova, que va tancar al gener després de 31 anys, i l’associació Oudiodial d’ètnia diola i amb més de deu anys d’història a Salt. Oudiodial forma part d’una organització amb set delegacions arreu de Catalunya. A Salt l’Associació Oudiodial i el seu grup Casumaï, s’hi troben registrades des del 2007 i actualment, comptem amb més d’un centenar d’associats.

Tots dos premiats han estat, cadascun en el seu àmbit, part activa i referent en la vida cultural, gastronòmica i social de Salt. Orgull saltenc pels dos premiats @restvilanova i #Oudiodial, tradició i arrels gastronòmiques de la mà de la diversitat cultural i la integració en una nit en què també es va recordar la figura de Salvador Sunyer, primer alcalde de Salt i fundador d’aquests premis.

Posted in and tagged .