Atents a qualsevol informació

Ordenem i regulem els canals d’informació per tenir clar on dirigir-nos

La immediatesa en que es succeeixen els esdeveniments en aquests dies fa que haguem d’estar a l’espectativa en tot moment. El que passarà d’aquí unes hores és una incògnita. D’es d’ara i fins el diumenge cal estar preparats per qualsevol cosa segons se succeeixin els esdeveniments. És per això que us mantindrem informats segons el que el moment requereixi. Seguiu-nos a través d’aquest canal, coordinarem esforços i ens mantindrem units i ferms, per poder exercir el dret legítim a votar.

És molt important mantenir el tarannà que ha caracteritzat tot el procés i del que ens sentim tan orgullosos, som un poble pacífic i aquesta és la nostra revolució, tossuda, ferma, valenta, imparable! Per això, davant possibles provocacions o aldarulls, ens trobaran tranquils i units, forts però no violents. Ells tenen les armes, nosaltres la valentia d’anys de lluita serena i de saber que el nostre anhel és legítim i democràtic.

Viure vol dir prendre partit!

ESPAI INFORMATIU
Al Casal Saltenc Independentista hem obert un punt d’informació per que qualsevol persona pugui consultar on anar a votar el diumenge 1 d’octubre. En horari de 10 a 12h i de 18 a 20h ens trobareu al carrer llarg 41, baixos de Salt.

CANALS INFORMATIUS
Podràs trobar informació de referència als següents canals:
Web: www.independentspersalt.cat
Twitter: @ipssalt
Facebook: @independentspersalt
Canal de Telegram: @salt1O

Posted in .